Vi är väldigt glada över att kunna presentera att AssistMe´s kunder kommer nu få åka vidare i hyrbil från Mabi när bilen krånglar.

AssistMe 💙 Mabi Hyrbilar

Vi är väldigt glada över att kunna presentera att AssistMe´s kunder kommer nu få åka vidare i hyrbil från Mabi när bilen krånglar.

Mabi Logo

Vi är väldigt glada över att kunna presentera att AssistMe´s kunder kommer få åka vidare i hyrbil från Mabi när bilen krånglar.

När det gäller val av partner avseende hyrbil vid assistans och akuta skadehändelser, ärdet extra viktigt att ha en partner som på riktigt förstår det här med att överträffa kunders förväntan och snabb problemlösning. I många människorsögon är just ersättningsbilen det allra viktigaste vid assistans, eftersom det gör att allt annat i ens vardag slipper stanna upp bara för att bilen krånglar, säger Mårten Rosman CEO AssistMe.

AssistMe´s val av partner var därför rätt enkelt, då Mabi under flera decennier fokuserat och levt upp till just de värden vi söker hos våra partners och leverantörer.

Det känns väldigt tryggt att överlämna våra kunder som är i akut behov av att komma vidare i ersättningsbil till Mabi med vetskapen att de kommer bli mycket väl omhändertagna, avslutar Mårten Rosman, CEO AssistMe.

För mer information:

Mårten Rosman, CEO AssistMe
marten.rosman@assistme.eu

Om AssistMe

AssistMe grundades 2020 för att utmana den traditionella assistans- och försäkrings industrin. Vårt mål är att göra det betydligt enklare för människor i behov av akut assistans och förändra en väldigt omodern assistans- och försäkringsmodell till människors fördel.

Om Mabi Hyrbilar

Mabi Hyrbilar ingår i Hedin Bil koncernen och är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag.Sedan starten i Stockholm 1989 har de vuxit konstant och bedriver idag biluthyrning på fler än 100 orter, flygplatser och centralstationer. Visionen är att erbjuda hyrbilar till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet, säkerhet, service eller tillgänglighet.