Det är med glädje och stolthet vi nu kan informera om att Eurotransporter är vår kompis och partner gällande biltransporter.

AssistMe 💙 Eurotransport

Det är med glädje och stolthet vi nu kan informera om att Eurotransporter är vår kompis och partner gällande biltransporter.

Eurotransport logo transparent

Vi är väldigt glada över att kunna presentera Eurotransport som vår nya kompis och partner gällande biltransporter.

Att kunna erbjuda en enkel och trygg hemtransport av fordon, istället för att man själv skall behöva lägga ner massa dyrbar tid på att hämta bilen på verkstaden är något som skapar stort kundvärde. Därför var det viktigt för oss på AssistMe att finna en partner som kan erbjuda dessa tjänster enkelt,snabbt och till högsta kvalitet, förklarar Mårten Rosman CEO AssistMe.


Vårt önskemål av partner var därför inte så svårt, då Eurotransport har precis de kvaliteter som vi söker efter hos en partner, med fullt fokus på kvalitet, leveranssäkerhet och moderna tekniska lösningar som kommer stärkavårt erbjudande och digitala assistanstjänst ytterligare.

Tillsammans med Eurotransport kommer vi nu också kunna säkra våra kunder den allra bästa, snabbaste och schysstaste leveransen av hemtransporter av fordon från alla delar i Sverige och övriga Europa, avslutar Mårten Rosman.För mer information:
Mårten Rosman, CEO AssistMe
marten.rosman@assistme.eu

Om AssistMe
AssistMe grundades 2020 för att utmana den traditionella assistans- och försäkrings industrin. Vårt mål är att göra det betydligt enklare för människor i behov av akut assistans och förändra en väldigt omodern assistans- och försäkringsmodell till människors fördel.

För mer information: www.assistme.se

Om Eurotransport
Eurotransport har sedan starten 1999 varit med om att bygga en helt ny marknad inom biltransportbranschen. Målet har alltid varit hög service, flexibilitet och framför allt, snabba leveranstider. Vi har under åren byggt upp en professionell organisation med duktiga medarbetare som hela tiden vill utveckla och förbättra verksamheten.

På våra terminaler runt om i Sverige tillhandahåller vi förutom lagring av fordon även fordonstest, tvätt, rekond och lack mm.

Eurotransport i Sverige AB är ett helägt dotterbolag till koncernmodern Eurogroup Sweden AB som i sin tur ägs av Avint AB, Magnus Lundahl och Kent Söderbom.

För mer information: www.eurotransport.se