Det är med glädje och stolthet vi nu kan informera om att Sveriges ledande bärgningsorganisation, Assistancekåren är vår partner gällande väghjälp och bärgning.

AssistMe 💙 Assistancekåren

Det är med glädje och stolthet vi nu kan informera om att Sveriges ledande bärgningsorganisation, Assistancekåren är vår partner gällande väghjälp och bärgning.

Assistancekåren logo tranparent

Det är med både glädje och stolthet vi nu kan informera om att Assistancekåren är vår partner gällande väghjälp och bärgning.

Väghjälp och bärgning är det grundläggande i leveransen av assistans för bilar och andra fordon. Därför är det extra viktigt för oss på AssistMe att ha en partner eller partners som på riktigt kan leverera dessa tjänster enkelt, snabbt och till högsta kvalitet, men som samtidigt också kan erbjuda oss moderna digitala tjänster, förklarar Mårten Rosman CEO AssistMe.

Vårt önskemål av partner var därför inte så svårt, då Assistancekåren under flera decennier varit den ledande bärgningsorganisationen och digitala innovatören av bärgningstjänster, med fullt fokus på kvalitet, leveranssäkerhet och moderna tekniska lösningar.

Med Assistancekåren som vår förlängda arm längs vägarna kan vi nu säkra våra kunder den allra bästa, snabbaste och schysstaste leveransen av bärgningstjänster som många andra kommer ha svårt att kunna matcha, avslutar Mårten Rosman.

För mer information

Mårten Rosman, CEO AssistMe
+46 761 88 02 58

Om AssistMe

AssistMe grundades 2020 för att utmana den traditionella assistans- och försäkrings industrin. Vårt mål är att göra det betydligt enklare för människor i behov av akut assistans och förändra en väldigt omodern assistans- och försäkringsmodell till människors fördel.

Om Assistancekåren

Assistancekåren är Sveriges största organisation inom bilbärgning och vägassistans och finns etablerade i hela Sverige. Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag inom våra verksamhetsområden Bärgning, Vägassistans, Fordonstransport och Övriga uppdrag.