Sista pusselbiten på plats! Det är med stolthet och glädje vi nu kan presentera Berkley som vår samarbetspartner och försäkringsgivare.

AssistMe 💙 Berkley

Sista pusselbiten på plats! Det är med stolthet och glädje vi nu kan presentera Berkley som vår samarbetspartner och försäkringsgivare.

För att bygga världens schysstaste assistansförsäkring, krävs en ”open-minded” och flexibel försäkringsgivare.

Vi är väldigt stolta och glada över att kunna presentera Berkley som samarbetspartner och försäkringsgivare.

Redan från första stund har allting känts så rätt med Berkley, så vårt val av försäkringspartner blev väldigt enkelt och naturligt för oss. Vi kommer nu med våra unika digitala tjänster i kombination med Berkley´s försäkringslösningar kunna erbjuda världens schysstaste assistansförsäkringar, förklarar Mårten Rosman CEO AssistMe.

AssistMe har som mål att ändra människors uppfattning av försäkring som något nödvändigt ont, till något som på riktigt levererar ett verkligt värde i människors vardag. Det gör vi genom att erbjuda försäkring som en modern digital tjänst, med en betydligt mer lättillgänglig, transparent och blixtsnabb fullservice. Allt samlat i en app, för en kundupplevelse utöver det vanliga.

AssistMe ligger i framkant när det gäller att utveckla enkla och funktionella försäkringslösningar som bidrar till en förbättrad kundupplevelse. Vi är glada över att vara samarbetspartner och försäkringsgivare till AssistMe, säger Carl-Johan Nilsson CEO Berkley Nordic

I samband med vår kommande lansering kommer vi släppa försäkringsprodukter för Vägassistans och Resa i Bil. Men redan under nästa år kommer vårt utbud av digitala försäkringsprodukter att utökas för att kunna ge en bredare trygghet i den nya vardagen.

Vårt avtal med Berkley innebär att vi nu har alla pusselbitar på plats inför vår lansering, där vi på ett mer modernt sätt kommer hjälpa människor vid skadehändelser med allt från att lösa deras praktiska utmaningar till att ge en nice ersättning. Allt blixtsnabbt, utan några onödiga mellanhänder eller oschyssta villkor, avslutar Rosman.


För mer information:
Mårten Rosman, CEO AssistMe
marten.rosman@assistme.eu


Om AssistMe
AssistMe grundades 2020 för att utmana den traditionella assistans- och försäkrings industrin. Vårt mål är förändra en omodern assistans- och försäkringsmodell till människors fördel och göra det betydligt enklare för människor i behov av akut assistans genom att erbjuda försäkring som digital tjänst.

Om Berkely
Berkley Nordic har verksamhet i Sverige och Norge där de erbjuder försäkringslösningar till företag. Berkley Nordic ingår i W. R. Berkley Corporation som startades 1967 och är idag listat på New York Stock Exchange och utgör ett sk. Fortune 500 -bolag, klassat som det 16 största skadeförsäkringsbolaget på den amerikanska marknaden.