Insurance

Resplus - Bil

Pris från

19 kr

per dag
Alla tjänster i AssistMe App ingår
Försäkringsinformation
Denna försäkring är speciellt designad för att göra din bilresa betydligt tryggare och enklare. Försäkringen är personbunden, vilket innebär att den gäller för dig som förare eller passagerare, när du är på en planerad resa och råkar ut för ett oförutsett driftstopp med en personbil som du färdas i. Den gäller alltså oavsett om det är din egen bil, en lånad bil eller en hyrd bil! Försäkringen är byggd så att du skall slippa krångel och få en blixtsnabb hjälp på plats eller bilen bärgad till verkstad. Bärgas bilen till verkstad ser vi även till att du utan avbrott kommer kunna fortsätta din resa som planerat, men i hyrbil. Alternativt till hyrbil kan du välja en annan typ av service eller ersättning som passar din situation bättre. Skulle inte fordonet bli klar på verkstaden innan du åkt hem igen, eller om du skulle bli akut sjuk, ser vi till att bilen transporteras hem till dig istället, så du slipper tänka på det också. Försäkringen innehåller även en självriskreducering som ersätter hela eller stora delar av självrisken på bilens ordinarie bilförsäkring, om du skulle råka ut för en skada där bilen måste repareras och kostnaderna ersätts på den ordinarie bilförsäkringen eller garanti. Innebär att du och din reskassa kan vara helt trygg oavsett om något skulle hända med bilen på resan.
När gäller försäkringen?
Gäller i Sverige och Europa (i Gröna kort länder - se vilka som ingår här)
Gäller oavsett personbil du kör eller färdas i
Gäller oavsett ålder eller mätarställning på personbilen
Gäller vid alla typer av driftstopp och skadehändelser
Gäller även för tillkopplad husvagn, trailer eller annat släpfordon
Vad ersätter försäkringen?
Hjälp på plats
Starthjälp, Påfyllning vid bränslebrist, Låsöppning, Byte av däck vid punktering, Vinschning vid dikeskörning
Bärgning
Till närmaste lämpliga verkstad.
Hyrbil
Storleksmässigt likvärdig hyrbil i maximalt under hela försäkringsperioden + 3 dygn extra.
Hem- eller Vidareresa
Resa på billigaste lämpliga sätt för försäkringstagaren och medföljande passagerare
Hotell
Hotellövernattning i maximalt 7 dygn.
Stillståndsersättning
400 kr per dag, under maximalt försäkringsperioden.
Hemtransport av fordon
Transport av fordonet hem om inte fordonet blir klart på verkstad före hemresa. Alternativt ersätts resa till försäkringstagaren för att hämta bilen.
Hemtransport vid sjukdom
Transport av fordonet hem, vid akut sjukdom.
Självriskreducering ordinarie bilförsäkring
Ersätter självrisken på ordinarie bilförsäkring upp till 5000 kr och/eller självrisken på hemförsäkringen upp till 2000 kr, vid ersättningsbar vagn, stöld eller brand skada.
Övrig information
För mer detaljerad information om produkten, vilka beloppsgränser som finns eller när den inte gäller finner ni här nedan i förköpsinformation eller i de fullständiga villkoren.